+ تخم مرغ سفید یا قهوه ای تفاوتی دارند؟
- از نظر ارزش غذایی تفاوت چندانی ندارند؛ ژنتیک مرغ باعث ایجاد تفاوت در رنگ پوسته می شود.
+ زرده تخم مرغ پررنگ تر بهتر است؟
- خیر؛ صرفا به خاطر تغذیه مرغ رنگ آن تیره تر می شود و ارزش تغذیه ای بالتری ندارد. ممکن است تنها هضم بهتری داشته باشد.
+ تخم مرغ محلی یا صنعتی؟
- به خاطر احتمال وجود باکتری سالمونلا در تخم مرغ محلی، استفاده از تخم مرغ های صنعتی پیشنهاد نی شود، اکثرا به خاطر مدفوع است که از مرغ به تخم مرغ منتقل می شود و در تخم های محی شایع تر است.
+ تخم مرغ را بشوریم یا نه؟
- قطعا نه؛ چون لایه طبیعی محافظ از بین می رود و باکتری سالمونلا می تواند وارد بخش خوراکی تخم مرغ شود. نپهداری به صورت نشسته و در ظرف دربسته پیشنهاد می شود.
+ اگر تخم مرغ با لبنیات مصرف شود اشکالی ندارد؟
- خیر؛ هیچ مانعی ندارد.
+ آیا تخم مرغ کلسترول را بالا می برد؟
- آن چیزی که کلسترول را بالا می برد، کلسترول نیست؛ بلکه چربی اشباع و ترانس است نه کلسترول. تخم مرغ دارای اسید چرب اشباع است ولی به میزانی نیست که باعث نگرانی شود. در طول روز می توان 1 تخم مرغ به صورت میانگین مصرف کرد.